AVA d.o.o. skuša povezati sorodne dejavnosti pri čiščenju, oskrbovanju in v prometu gradbenih objektov. Velja za naročnike, izvajalce in ponudnike materiala. Veseli bomo, če se nam boste pridružili in se nagradili z urejenimi in ugodnimi poslovnimi rešitvami!

DRUGAČEN - ČISTILNI SERVIS:

Nudimo samo visoko kvalitetno delo, s primernim kadrom in smo proti uporabi najcenejših materialov za čiščenje, ki lahko trajno poškodujejo kvalitetno opremljene poslovne prostore. Samo servis s primernim znanjem, prakso in ustrezno opremo lahko izvede takšno naročilo. Visoke investicije v standardne in še posebej v nadstandardne ali prestižne objekte, je potrebno opravičiti s skrbnim delom in primernim rednim vzdrževanjem - čiščenjem. Pretirano varčevanje pri tovrstnih vzdrževalnih delih ne uživajo poslovnega zaupanja

Torej ne spadamo v najnižji cenovni razred po svojih storitvah in ne zagovarjamo najnižje cene storitve z nekvalitetnimi materiali in vprašljivim kadrom. Smo zagovorniki resnega, urejenega, kvalitetnega in primerno plačanega dela.

Naši dobavitelji nosijo znak kakovosti ISO 9001, vsa čistila pa so ekološko prijazna in imajo potrebne mednarodne in domače certifikate.

Naše delo poznajo številna, tudi največja podjetja v celjski regiji, ki jih redno servisiramo že od leta 1992, ali pa jim samo občasno prenovimo njihove poslovne prostore. Kar se tiče tehnične opremljenosti in tehnologije izvedbe sistemov čiščenja in poznavanje materialov, smo med vodilnimi servisi v Sloveniji.Dobro delo s kadrom ponazarja tudi nizka fluktuacija in visoka motivacija zaposlenih.

NAŠA PONUDBA ZAJEMA:

Kvalitetno dnevno čiščenje poslovnih prostorov po ugodni ceni in sistemom dela..

Generalna in strojna čiščenja tal po pogodbi ali po naročilu.

Čiščenje in obnova kamnitih površin

Prodaja in razdeljevanje potrošnega materiala, WC papirja, papirnatih brisačk, mila za roke, čistil in aerosolov.

Prezaposlitev vaših delavk, reorganizacija dela in odkup opreme za čiščenje.

Pripravljeni smo na delo po uredbi o Zelenem javnem naročanju, ki velja od marca 2012. Tako, da lahko konkuriramo na razpisih, kjer se zahteva ta okoljski standard za izbiro najboljaega ponudnika.

Uvajamo zaščito gradbenih objektov z NANO materiali. Za sedaj smo v fazi preizkušanja in merjenja trajnosti.

Za čiščenje poslovnih prostorov, so z učinkovitim kadrom in pripomočki, potrebna tudi učinkovita čistila. Na trgu ponudbe čistil je zelo zahtevno izbrati tista, ki zares učinkujejo, ne puščajo madežev, ne poškodujejo površin in rok. Zaradi intenzivne propagande na tem področju je možno le z delom preveriti kvaliteto. Mi po nekaj letih iskanja le imamo svoje dobavitelje s produkti, ki učinkujejo in dajejo rezultate. .

Povpraševanja prejemamo na E-mail.

Naše redne partnerje pa seveda oskrbujemo s sanitarnim materialom, ki je za njih najprimernejši, glede na vrsto dejavnosti in naročila.

Z veseljem lahko sporočimo, da sodelujemo z nekaj manjšimi čistilnimi servisi, s katerimi si dopolnjujemo dejavnost in zagotavljamo kadrovsko kontinuiteto. Veseli bomo, če se nam še kdo pridruži, ker bomo skupaj lažje organizirali dejavnost. Zmanjšajo se stroški pri vhodnih materialih, skupnih stroških, lažje pokrivanje področij, skupni marketing in cenejše so zamenjave za nadomeščanja.

DELO:

Iščemo podizvajalca za čiščenje poslovnih prostorov v našem imenu. Vabljeni vsi, ki bi želeli izvajati čiščenje poslovnih prostorov kot naš podizvajalec. Zagotavljamo pogodbeno razmerje in redno plačilo!

Spletna stran je narejena skoraj kot portal, s pravo zbirko povezav na ogleda vredne in uporabne spletne strani, ki vsakodnevnemu obiskovalcu prinesejo skoraj vse potrebne informacije, ki jih poslovni lovek v slu~bi in tudi doma nujno potrebuje. Spletna stran je zelo obiskana in jo prilagajamo glede na pobude in želje obiskovalcev, naših partnerjev in prijateljev.